Hier ben ik dan, de 1e week.
Blijf op de hoogte en volg Kristie
06 September 2007 | Suriname, Paramaribo
Nou na lang wachten heb ik dan toch even een site aan gemaakt!
Bedankt voor alle smsjes en mailtjes enzo!! Het is wel fijn om even wat van het 'thuisfront' te horen!!!
Het was een lange reis! We hebben 12 uren gevlogen en vervolgens moesten we nog op onze koffers wachten en nog 2 uur in een busje rijden naar ons huisje! Eenmaal aangekomen werden we opgewacht door onze 'echte dikke surinaamse buurvrouw' Haha! Wel een lieve overbezorgde vrouw!
Het is wel erg wennen hier, maar het wordt steeds leuker! We hebben de eerste dagen de stad wat rond gelopen zodat we de brut wat konden verkennen.
Eigenlijk is het enige dat we hier gemeen hebben met de mensen de taal! Verder is alles een wereld van verschil! Veel mensen hier hebben gouden tanden en de mannen roepen, fluiten, toeteren en maken zoengeluidjes naar ons! Dat is soms wel wat irritant! Maar ze zijn gelukkig niet handtastelijk! Dat is weer een groot voordeel! Haha! Verder is het hier bloedheet en benauwd en vochtig! Dus je zweet bij de minste en geringste beweging!! Ook heb je hier heel af en toe regen, en dat zijn toch dikke stortbuien, niet normaal! Haha, maar het geeft wel ff verfrissing!!
We hebben ook al Nederlanders getroffen hier en we zijn al op stap geweest. Erg leuk en gezellig! Het is hier in de discotheken nog frisser dan in Nederland, heerlijk! Toen waren we om 5.00 uur thuis, dus ik even naar Arjan smsen, en hij was net weer wakker want het was bij jullie 10.00 uur! Dat is wel erg vreemd dat tijdsverschil!
We hebben ook al ff lekker gezwommen en in de zon gelegen! Heerlijk even relaxen!
We gaan waarschijnlijk morgenavond beginnen met salsalessen! Haha! Nou dat wordt nog wat! Haha!
Aankomend weekend gaan we zaterdagochtend om 6.30 vertrekken naar Galibi beach. Hier is een strandfeest en zondagmiddag komen we weer terug! We slapen in een hangmat!!!! Haha hoe leuk!!
Nou ik moet nu eerst weer gaan! Ik ga snel meer vertellen maar mn tijd is op! Dan zal ik ook even wat vreemde verhalen over het ziekenhuis vertellen! Haha, gaat ook erg vreemd hier!
Tot snel! Liefs en een kus Kristie.
06 September 2007 - 20:38
Krista:
Hey Kris..!Wat je allemaal schrijft klinkt me heel bekend in de oren...Maar ja nu zijn we ook niet zo ver van elkaar af op het moment..;)..Kun je een beetje wennen aan de warmte? Hoop dat je een hele leuke tijd tegemoet gaat..!..Ik zal je site regelmatig even checken..!
Kus Kris! -
06 September 2007 - 21:01
Marjan:
heey laiverd super om te horen dat je draai al een beetje hebt gevonden. klinkt allemaal ergggggggg leuk en relaxed daar. tot hoor dikke smok van mij -
06 September 2007 - 21:02
Jan En Jelly.:
Hoi, Kristie!!Wat een leuk verhaal zeg,we hebben veel aan je gedacht deze week, maar hadden al gehoord dat het goed met je gaat. Heel veel plezier het komend weekend. Geniet ervan.Groeten van ons. Doeiiiii -
07 September 2007 - 05:56
Sylvia:
Kris!!
Klinkt erg relaxed daar.
Slapen in een hangmat... heerlijk!
En die gekke mannen...tja gewoon maar hard voorbij lopen.
Zet m op!
Kus Syl -
07 September 2007 - 06:13
Marte:
Hey wijfie,
Goed te horen dat je het daar zo naar je zin hebt. Kan me voorstellen dat het allemaal een beetje wennen is, heel andere wereld he?!
Surinaamse mannen zullen vast niet zo irritant zijn en zo enorm stinken als de Afghaanse haha dus denk maar zo; er zijn altijd ergere situaties te bedenken ;-)
Zet m op daar en ik zal je verhalen blijven volgen!
Liefs en een dikke zoen -
07 September 2007 - 07:10
Marita:
Heey Kris!!
Wat super om ff wat van je te horen! Had via Ger al begrepen dat jullie het naar je zin hebben! Gelukkig maar, maar had ook niet anders verwacht!
Salsa lessen zijn vast hartstikke leuk! En wat een leuke dingen hebben jullie nog in de planning zeg!
Geniet ervan!!
xx -
07 September 2007 - 07:44
Corin:
Hej vrouwtje!!!
Ben echt wel jaloers op je, klinkt echt helemaal leuk. Lekker weer, stappen en salsa! Echt wel gaaf.
Nou heel veel plezier en we smse mailen enzo wel, hou je site goed in de gaten!!
Dikke Kus -
07 September 2007 - 10:06
Drees:
Heeey meissie,
Ben blij dat je je draai al een beetje gevonden hebt. Klinkt allemaal echt supermooi. Strandfeest??? Jaloers!!! Hier schijnt nu de zon, maar daar houdt t ook mee op. Haha.
Hoe was de eerste week in het ziekenhuis? Ben heel benieuwd!
Spreek je snel weer!
Dikke kus Drees -
07 September 2007 - 10:17
Marjet:
Dag skeetiieee !!!
potverss dat klinkt allemaal goed zeg.. heerlijk.. :D gooi je wel een beetje die heupjes los bij het dansen ? ;)
doe je de groetjes aan Gerbrich ? ooo trouwens,, hebben jullie mijn kaartje laatst nog wel gehad ??????
veeeeeeeeeeeeeeelll plezier !!! maak ze gek.. ;) dikke kus en liefs Jettiieee.. xx -
07 September 2007 - 11:33
Edwin En Akke Tine:
he meissie,
wat toevallig.. vroeg vanmorgen nog aan sien of ze wat van je had gehoord en zie daar , daar is ze al.
fijn te horen dat je goed bent aangekomen. een hele andere wereld, begrijp ik. grote dikke billen hoor ik wel van ed. met salsa niet beter willen worden dan willem alexander he?
wees voorzichtig en ga je berichtjes volgen.... kus ons -
07 September 2007 - 11:44
Esther,rianne En Ap:
Heey lieverd!!!
Super om te horen dat je het daar naar je zin hebt! We zijn heus niet een beetje jaloers ;-). Niet teveel schudden met die billen want dan kom je helemaal niet meer van die lekkere kerels af!
Meis heel veel plezier, maar dat gaat vast en zeker helemaal goed komen.
Dikke kus ons -
07 September 2007 - 11:55
Wieger En Sandra:
He zus!
Mooie site heb je gemaakt hoor! Wel leuk om te lezen wat je allemaal beleefd. Maar het meeste had ik ook al van jou gehoord.
Veel plezier morgenavond en suc6 volgende week weer met stage. We spreken elkaar snel weer op msn.
Liefs Wieger en Sandra -
07 September 2007 - 13:37
Yvonne:
Heej meid
leuk om te horen dat het nu beter gaat!
we waren zondag nog ff bij arjan maar die zei al dat t eerst wel even tegenviel
maar ik heb ook nieuws gister hebben we uitslag gekregen over het huis en het gaat DOOR dus je hebt nieuwe dorpsgenoten haha:P
nou heel veel plezier nog en hoop dat je snel weer wat nieuws hebt
kus Yvonne -
07 September 2007 - 15:01
Nel:
Heej Kris! Leuk hoor zo'n weblog kunnen we allemaal een beetje op de hoogte blijven. Hoop dat je er een beetje van geniet maar zo te lezen komt dat wel goed. Zelf ook al bijna een surinamer zeker?? Zo ja, dan mag je bij thuiskomst niet meer samen met ons douchen!! Geniet er van en ik lees het wel weer! X Nel -
07 September 2007 - 15:34
José:
Kristie, super om wat van je te horen!! Zo te lezen kun jij je wel vermaken de komende 10 weken, heerlijk zeg... Hoe was je eerste week stage lopen? Mijn eerste week bij de Interne afdeling (Hart/Long) was erg leuk, tijd vliegt!!
Wichie, geniet ervan en heel veel succes!
Ik hou je in de gaten, hoor! ;)
Dikke zoen, liefs Jo -
07 September 2007 - 17:03
Reintje:
He kris gaat hier ook lekker hoor! :-) Mooi weer nu maar nog rustig aan genoeg feestjes gehad laatste tijd! haha Nou spreek je snel
07 September 2007 - 18:02
Carlijn:
Hey Kris,
Klinkt goed daar!! Ook nog salsa dansen??
Ik wou je nog even heel veel plezier wensen!! Ik had je vrijdag niet meer gezien en zaterdag was ik al op vakantie (Bodrum was geweldig!!!!)
Maar ga lekker genieten van alles en pas goed op jezelf!!
Kus -
07 September 2007 - 19:07
Hans, Marja En Vera:
Hoi Kristie!!
Wat een gaaf verhaal! Wat mooi dat dat tegenwoordig allemaal kan, met internet enzo!! We zijn blij dat je het zo naar je zin hebt, geniet er maar van want als ik het zo allemaal lees dan zijn die elf week zo voorbij!! Veel plezier nog!
Groetjes van Hans, Marja en Vera -
07 September 2007 - 22:27
Lutje:
heeey kriss,
hoe gaat het nu daar ?
ik reageer beetje laat op moment, heb het erg druk met school stage en werken.
zo te zien geniet jij ook van alles om je heen ... nou doe dat lekker .. geniet er van nu het nog kan .. en suc6 en laat snel weer een leuk bericht achter, vind het leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt en doet !!!!
kuskus -
08 September 2007 - 16:34
Jelly:
Gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag!!
Groetjesssss -
09 September 2007 - 04:31
Wiegert:
Hoi kristi ik vond het mooi dat we achter onze pc duizenden kilometers verder met je praten konden!Het is hier nu 6.30 zondag morgen en san is net naar haar werk toe heb samen met haar koffie gedrinkt!Ik denk stuur kris even een mailtje ik geloof dat alles nog naar wens is daar veel plezier nog en we praten snel weer kusje van wiegert en san natuurlijk moi en `up to irons`
weet niet eens of iron maiden wel in suriname optreed haha
11 September 2007 - 07:28
Henk En Marieke:
He Kris!!!
Leuk om je zo te kunnen volgen man! Hoorden al dat alles goed met je is gelukkig.
Hier ook alles goed, de kleine zit nog lekker warm in mama's buik!
Heel veel plezier daar nog als we het zo lezen dan kom jij die 11week daar wel door.
Dikke kus en tot snel!
Liefs Henk en Marieke -
11 September 2007 - 09:24
Annika:
Hee Kristie,
Leuk om je verhalen zo te lezen.
Klinkt erg leuk wat je daar allemaal uitspookt, heel relaxed!
Veel succes & geniet ervan. :D
Liefs Annika -
11 September 2007 - 12:36
Paps En Mams:
leuk verhaal heb je ervan gemaakt.
Je bent vast wel blij met alle reacties.
We hebben snel weer contact en succes vanavond bij de salsa les.
groetjes aan Gerbrich.
Dikke kus van paps en mams -
12 September 2007 - 14:39
Jacquelien:
Jaaa! nog een site om bij te houden! Super leuk, veel plezier nog op 'vakantie' ;)
Kus Jacq -
14 September 2007 - 16:10
Heit En Mam:
heal ynt frysk en haalf ient grunnings der kin je wol wat mei of niet dan pake en beppe doen de groeten en us nikita graaft greate gaten in de tuun lit gerbrich ek mar even leesn mam seit krekt in berichtje van een ......nou oant sjens en we bellen nog
dikke tuut heit en mams -
16 September 2007 - 11:02
Gerard En Gerda:
hoi kristi hoe gaat het er mee? met ons is alles prima, we zijn nu even bij je ouders foto"s aan het kijken van de feestweek. zo te horen vermaak je, je prima en dat is goed om te horen. nou meid vermaak je nog wat en we schrijven je snel, groetjes en een dikke kus, geer en ger xxx -
16 September 2007 - 16:48
Jan En Dia:
hoi Kris, hoe gaat ie, wij zitten nu bij je ouders en dan weet jij wel hoe het gaat. Jan mist jou heel erg. Hopelijk heb je het heel erg naar je zin, we wensen je nog veel plezier.
Groetjes JAN EN DIA -
16 September 2007 - 18:20
Klaas En Jannie:
hoi kris
leuk man deze site
ook wel avontuurlijk daar of niet
sla de surinaamse mannen maar van je af hoor als ze te dicht bij komen
onder tussen ben je al aan het stagelopen daar
ben erg benieuwd hoe dat gaat maar dat kunnen we binnenkort vast lezen
wij wensen heel veel
plezier de komene tijd
tot horens en een dikke tuut
klaas en jannie