Savannah-adventure tour
Blijf op de hoogte en volg Kristie
06 November 2007 | Suriname, Paramaribo
Zaterdag moesten we om 8.45 bij de Waag zijn, dat was dus niet zo vroeg :) Vanuit hier gingen we met de jeep naar Gusterie racen. Na een eindje rijden kwamen we in het Savannah gebied. Echt mooi! Skeurn, slippen, hobbelen en stuiteren! Haha! Echt wild! Daar aangekomen konden we ff lekker afkoelen in de rivier, deze was koud! Terwijl het water hier meestal warm is! Toen nog even relaxen en daarna met de boot over de rivier midden door het regenwoud / jungle heen! Echt geweldig! Dat kun je niet beschrijven, zo'n mooi uitzicht! Terugweg ging het keihard regenen, Gerbrich en ik hadden onze supermooie regenjassen aangetrokken :P Haha, echt een noodkijk, zag er niet uit, maar we bleven wel droog :P 's Avonds hebben we toen het echt pikdonker was een jachtwandeling gemaakt, op zoek naar wilde dieren. Hier hebben we een kaaimannetje gezien, onze gids ging deze vangen! Hij ging het moeras in, niet wetende waar de moeder was... En er was een week geleden nog een anaconda van ongeveer 6 m. gespot :s Echt idioot! Maar wel supergaaf!!! En nog een schorpioen met baby's op zn rug gezien! Ook leuk! Gerbrich had nog vet veel dikke mieren in haar nek gevangen :p Bleh wat vies! Verder hoopten we nog jaguars en slangen te zien, maar das niet gelukt. De sterrenhemel was echt supermooi, nog nooit zoveel sterren gezien! Terug gekomen bij het kamp nog even bij het kampvuur gezeten en 's nachts nog geracet in de jeep! Erg gaaf! Uitgekomen bij een mooi meer. Rond 4.00 waren we weer terug en gingen we ons nest opzoeken!
Zondag heb ik voor het ontbijt, gebaad in de rivier! Echt apart! Haha. Eerst een frisse duik en toen mn haar en lichaam wassen! Geweldig! Nog even relaxen na het ontbijt en toen zijn we naar een indianendorpje geweest. Ook leuk om ff te zien! 's middags nog met kanovaren door de rivier, supermooi! Onvoorstelbaar! Toen nog weer ff afkoelen in de rivier en rond 17.00 weer op naar huis!
Onderweg belde Arjan nog en hij zei: nog maar anderhalve week en ik kom je weer ophalen!!! Toen drong het pas echt tot me door dat het bijna zover is dat ik weer thuis kom! Gaat wel snel hoor, vooral de laatste weken! Nog 3 dagen stage, 1 weekend Brownsberg en Tonka-eiland en nog 2 dagen relaxen! Maar ik heb er wel zin in hoor! Wel dubbel! Want ik heb echt zin om iedereen weer te zien, maar leuke dingen doen en ondernemen hier is natuurlijk ook erg leuk!!!
Liefs Kris.
06 November 2007 - 10:46
Jacquelien:
Geniet nog van je laatste tripje!
xx -
06 November 2007 - 11:11
Rianne:
meisie echt super!! geniet er nog maar lekker van daar!! ben wel blij dat je bijna weer terug komt!!!!
dikke tuut anneri -
06 November 2007 - 11:23
Krista:
Hey wiefke..
Echt super om te lezen dat je het zo naar je zin hebt..Geniet er nog even van...En tot snel he..:)!!!
Dikke kus Kris -
06 November 2007 - 17:56
Nelleke:
Jaaaaaaaa Kristie komt bijna weer thuis!! Geniet er nog maar even van, hier moet je weer elke dag voor de kachel gaan zitten om het warm te krijgen! X Nel -
06 November 2007 - 19:52
Linda:
hee meis!
echt tof dat je het zo naar je zin hebt! :D leuke verhalen allemaal zeg!
maar vindt het ook wel weer super leuk dat je weer thuis komt! :D
geniet er nog van en tot gauw! Dikke kus Linda Vening..(even voor de zekerheid! :P)
06 November 2007 - 20:23
Sylvia:
Hey jong, oude survivalaarster... ;-)
Wat een mooi weekend! Lekker door de jungle racen en jachtwandelingen maken.. Zijn je lange haren wel schoon geworden in de rivier?
Wat gaat de tijd ook snel zeg! Je bent al bijna weer bijna thuis!! :D Wel anders waarschijnlijk, want hier kunnen de warme chocolademelkjes en knakworsten weer op tafel ;-) Kan ik bij terugkomst eindelijk je foto's bekijken? En ik ben ook erg benieuwd naar je bruine 'pokkel'... haha.
Zie je op tegen de vlucht terug? Ik ga dit weekend met m'n werk naar Italië (personeelsuitje) ook een leuk vluchtje. Hier is alles verder oke. De winter komt eraan... brrr!
Geniet nog ff lekker daar!
Kus Syl -
06 November 2007 - 20:31
Marjan:
heey laiverd
geniet nog maar ff van het heerlijke weer daar hier ist brrrrrrrrrrrrr hahaha.
als ik alles zo lees heb je een super tijd gehad daar!!! maar ik ben blij dat je weer naar huis komt:-)
ik zie je snel!!!
dikke kus marjan -
07 November 2007 - 07:55
Janny:
Hey Toppertje
Echt weer een mooi verhaal van je kris.
Dus nog ander halve week en je bent weer bij ons. Leuk man kan nu al niet wachten om eens een keer de foto's te mogen zien.
Heu meissie heel veel plezier nog en er nog maar ff lekker van genieten.
Zie en spreek je snel ff weer.
Dikke knuffel -
07 November 2007 - 11:04
Karin:
Hey Girl!!
Het is toch wat al die avonturen met al die beestjes?! Volgens mij achtervolgen ze je!! ahaha
Die jeepsafari klonk weer super spannend en leuk! Vandaag is het alweer woensdag dus dat is je laatste of een na laatste stage dag!!
Ik mis nu al heel veel van Suriname! Zeker de leuke etentjes maar een kopje thee doet al wonderen met deze kou!!!
Snel daten he?!!
Kus en geniet nog lekker hoor!
Karin -
07 November 2007 - 20:45
Akke Tine:
Jemig Kris, wat is dit afzien he? Of vertel je alleen stiekem de leukste dingen.... Ga je weer zien en knuffels van Ed en mij. Begreep van Sien dat ze er ook weer erg naar uitziet je weer te zien...met warme chocolademelk en slagroom? -
09 November 2007 - 14:56
Ap En Jan:
heey topper,
ik vind je verhalen echt super om te lezen. ik probeer je zondag weer te pakken te krijgen want ik heb het steeds geprobeert maar kreeg je niet te pakken.
kom maar gauw weer terug want misje echt erg en dan hoef ik niet te wachten totdat ik je te pakken krijg want dan rij ik gewoon langs.
tot vrijdag laiverd. (eindelijk)
dikke zoen en knuffel van jan en ap -
10 November 2007 - 09:46
Gerard En Gerda :
hee, kristie, zo je vermaakt je nog wel goed he, die laaste paar dagen! leuk om allemaal te lezen. heel veel plezier nog en al vast een goede reis terug, en ook wij kunnen niet wachten tot dat je terug bent om al je verhaalen te horen en de foto's te zien! liefs gerard en gerda -
14 November 2007 - 16:11
Sandra En Wieger:
He Kris,
Leuk om te lezen weer hoor. Maar morgen kom je alweer thuis. Wel leuk hoor! Geniet nog effkes en tot morgen.
Goeie reis terug!
Liefs Wieger en San -
16 November 2007 - 20:11
Reina:
Hoi Kristie.
Ik dacht,zal eens even kijken hoe Kristie zich nog vermaakt in Suriname,lees ik dat je alweer thuis bent!!!!!
Meid,wat is dat snel gegaan zeg.
En blij dat je weer thuis bent???of had je nog wel iets langer willen blijven, i.p.v. hier in dit nederlandse pokkeweer,hihihi!!!!
Pap en Mam en de rest van de familie zijn vast en zeker blij dat je weer thuis bent,nu maar even weer wennen aan de kou,maar dat komt ook vast wel goed.
Nou ik hoor vast wel van Sylvia hoe je het hebt gehad,en hoe je stage is verlopen.
Rest mij voor nu,om jou een welkom thuis te wensen,en te genieten van alles en iedereen,en lekker uit te rusten na je buitenland stage om straks weer fris en uitgerust je weer in het normale leven te storten,je bent iig een enorme levenservaring rijker!!!!!
Groetjes en knuffel van Reina.