Weekend Nickerie-Bigipan 27-10-07
Blijf op de hoogte en volg Kristie
06 November 2007 | Suriname, Paramaribo
Zondag om 7.00 ging de wekker alweer! Klaarmaken, ontbijten en naar Bigipan (grote meer) Hier een rondrit per boot gemaakt, veel verschillende vogels gezien en nog kleine kaaimannen (krokodillen) en een van de gevaarlijkste slangen van suriname gezien! Dat was natuurlijk het mooiste! Hoe aparter hoe beter :P Haha! Heerlijk in een bootje in de zon door de natuurlijk varen en wat relaxen, wat wil je nog meer?! Toen nog naar Wageningen. Dit is een uitgestorven stadje, echt zonde, want er zijn zoveel mogelijkheden. Toen weer terug naar huis, het weekend zat er weer op!
Ik had doordeweek nog dikke elende! Ik had mn stageverslag zo goed als af en toen wou ik de volgende dag de puntjes op de i zetten en hem versturen naar school.. Ja hoor, USB-stick kapot! Jemig wat een ellende!
Woensdag en donderdag had ik nog geruild met stage met Gerbrich! Dus ik 2 dagen naar Bastiaan de Boer, BoeroeSwing. Was echt supergaaf! Echt veel gezien en gevoeld! Eerst naar meerzorg per boot en daarna in de stad! Hij legt veel en duidelijk uit! Ik heb ook nog mee gedaan met circuittraining 2x (2 uur achter elkaar dus) Was wel ff weer wennen, kon wel merken dat ik een tijdje niet gesport had zeg! Maar wel goed. De 2e dag zelf 3 trainingen gegeven, was echt super leuk! Bastiaan zei dat het leek alsof ik het al jaren deed en ik zei dat ik het leuk vond en dat was wel duidelijk te zien :)
Op naar het volgende weekend!
Weer bedankt voor de reacties, mailtjes en kaartjes echt super leuk!!!
Dikke tuut Kris!
06 November 2007 - 10:41
Jacquelien:
Hee Meid!
Super dat je het zo leuk hebt gehad bij BoeroeSwing. Daar gaat Mareen naar toe. Als ik dit allemaal zo lees ben ik best een beetje jealous :)
Kus! -
06 November 2007 - 11:09
Rianne:
meid wat weer een super verhaal, ik wou dat ik in jou schoenen stond!!!!
07 November 2007 - 13:39
Marja:
Hoi Kristie!!
Leuk om te lezen dat je het nog steeds zo naar je zin hebt!
Wat raar toch, je bent zo ver weg en dan op de foto met een bord met Groningen er op!
Veel plezier nog deze laatste dagen..
Groetjes van Hans, Marja en Vera