Gerbrich haar verjaardag (19-09-2007) - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Kristie Homan - WaarBenJij.nu Gerbrich haar verjaardag (19-09-2007) - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Kristie Homan - WaarBenJij.nu

Gerbrich haar verjaardag (19-09-2007)

Blijf op de hoogte en volg Kristie

27 September 2007 | Suriname, Paramaribo

Ik had de avond voor haar verjaardag stiekem nog slingers opgehangen. ’s Ochtends toen mijn wekker ging ben ik als een speer uit bed gegaan en heb ik snel een ontbijtje voor haar klaar gemaakt. Ik heb haar een ontbijtje, met cadeautje op bed gebracht. Ze was helemaal blij verrast. Toen ze de slingers zag was ze ook erg enthousiast.’s Avonds zijn we met 8 meiden uit eten geweest bij de Lindeboom. Hier hadden we de vorige dag gereserveerd en we hadden vooraf gemeld dat het om 2 jarige dames ging (want Sabriena was de dag voor Gerbrich jarig). Dit was uiteraard weer erg gezellig. We moesten alleen erg lang wachten op ons eten en het hoofdgerecht was niet echt iets om over naar huis te schrijven. We hadden vooraf pindasoep, erg apart maar wel lekker en ik had als hoofdgerecht Roompasta. Dit was wel te eten, maar niet super. Toen hadden we de rekening gevraagd, maar toen kwam de chefkok ineens aanlopen met een grote verjaardagstaart (broodtaart) met kaarsjes erin en hij zong er ook nog ‘happy birthday to you’ bij. Echt superleuk. Dus iedereen trok snel de digitale camera’s tevoorschijn en maar flitsen en maar flitsen! Leek wel mooi! Toen kregen ze nog 3 dikke tuten van de kok en moesten ze samen de taart aansnijden! Erg leuk. De dames moesten erg giebelen!!! Haha! Vervolgens kregen we allemaal nog een drankje van 2 klanten daar. Toen we weg gingen kregen Gerbrich en Sabriena allebei nog een bosje bloemen! Ze waren echt super verrast, echt geslaagd dus.
Ik wou dat Gerbrocj zich zoveel mogelijk ‘jarig’ zou voelen ondanks dat ze zover van huis is. En dat is gelukkig gelukt!!!

Aankomend weekend gaan we naar Danta Bai. We gaan vrijdagochtend weg en we komen zondag weer thuis. Hier moet het heel erg mooi zijn zeggen de mensen. Als het goed is komen we hier watervallen en stroomversnellingen tegen. Ik ben benieuwd, ik heb er erg veel zin in!!! Als ik terug ben zal ik jullie weer verslag doen!!!
Weer bedankt voor de vele reacties!! Ik vind het superleuk om van jullie te horen!!!

Liefs en dikke tuut Kris!!!

• 27 September 2007 - 19:18

Paps En Mams:

Deze verjaardag zal Gerbrich niet snel vergeten denk ik. Veel plezier komend weekend, we kijken uit naar het verslag.
    dikke tuut ons.

• 27 September 2007 - 19:51

Marita:

Hoi Kristie!

Wat lief dat je zo goed voor Ger hebt gezorgd met haar verjaardag!! Nu ga ik snel je volgende verhaaltje lezen!

xx

• 28 September 2007 - 13:01

Nelleke:

Wat ben je toch een lieve meid Kris... We zijn trouwens al druk bezig punten te verzamelen voor als je weer terug komt dan staan we in ieder geval NIET onderaan! Kus Nel (we hebben nu al 9 punten)

• 29 September 2007 - 08:28

Jacquelien:

Wat ben jij toch een laiverd he!

• 30 September 2007 - 13:50

Akke Tine:

Dat had je weer op een echte Kris manier voorelkaar he? Kan me voorstellen dat ze het leuk vond. Gister gezellig met Sien en Mart bijgepraat. Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt.... kus mij.

• 03 Oktober 2007 - 12:55

Janny:

Hey Kris

Zulke meiden als jij zijn er maar weinig.
    Wat leuk dat je dat voor der hedt gedaan.
    Echt lief!!!!!!

Dikke xxxxx

• 06 Oktober 2007 - 09:45

Sandra En Wieger:

He Kris,

Wat lief van jou allemaal he? Heel goed hoor,haha. Ik zal de rest van je verhalen even lezen, wel leuk hoor om jou te volgen daar in het hete Suriname.

Liefs San